Produkty pro test egg moči (4)

Zuppa inglese 2.0

Zuppa inglese 2.0

Zuppa inglese 2.0 Cod:MNG034
Střední kopetta pro tecarterapii

Střední kopetta pro tecarterapii

Ergonomická koppa pro elektrody pro pohodlné ovládání během aplikace. Příslušenství umožňuje manipulaci s aktivním elektrodou jako s "myší" a poskytuje operátorovi dobrou volnost pohybu. Kód: 03435 S Velikost: střední d. 60 mm Qt/Conf.: 1 Odkaz:ET03435S
MOZZARELLA TRECCIA - ČERSTVÝ SÝR S PASTOU

MOZZARELLA TRECCIA - ČERSTVÝ SÝR S PASTOU

Mozzarella je čerstvý sýr s taženou hmotou, který se vyznačuje hladkým, rovnoměrným povrchem a sněhově bílou barvou a elastickou konzistencí. Chuť je sladká a jemná a vůně je svěží a příjemná. Vyskytuje se v různých formách, což je výsledkem dovednosti našich mistrů sýrařů: od bocconcina, přes uzlík, po pletenec a pletenku až po fiordilatte. Obvykle se mozzarella konzumuje čerstvá, samotná jako předkrm (fiordilatte, typicky krájená na plátky a ochucená extra panenským olivovým olejem a rajčaty, tvoří základ pro přípravu slavné caprese) nebo jako příloha, v kombinaci s hlavními jídly a také při přípravě salátů.
Kurzy - Kurzy na Výrobu Sýra

Kurzy - Kurzy na Výrobu Sýra

Kurzy pro ty, kteří chtějí stát sýraři, nebo pro ty, kteří chtějí rozšířit své znalosti o technologii italského sýra, zejména s použitím syrového mléka.